Jag heter Malvina, är 21 år gammal och bor i Knivsta med min fantastiska schäfertik Ailo. En dröm i nuläget är att få skaffa en fyrbent vän till henne, då jag känner att det inte räcker med bara en hund!

 

Jag bestämde mig tidigt för att jag ville bli hundpsykolog och jobba med hundar som har det svårt. Framför allt brinner jag för den missförstådda hunden! Den hund som anses vara roten till alla problem men egentligen bara mår väldigt dåligt.

 

Jag tog nyligen min instruktörsexamen (nov. 2018) och pluggar nu vidare till Hundpsykolog. Under utbildningens gång kommer jag att behöva arbeta med några projekthundar, dessa kommer att dyka upp under aktuella kurser. Båda dessa utbildningar har jag gått via Hundens Hus i Stockholm.

 

Som certifierad instruktör och studerande hundpsykolog har jag bred kunskap om hur hundar och människor fungerar. All min träning är baserad på modern forskning om inlärningen hos hunden, samt deras fysiologi, beteenden och ursprung. Jag tar avstånd från hårda metoder och använder mig istället utav positiv förstärkning i all min träning.

 

Som den obotliga optimist jag är tror jag att alla hundar har en chans till ett bättre liv, mitt mål här i livet är att helt enkelt hinna hjälpa så många som möjligt!

 

Håll utkik efter nya kurser som poppar upp och är du ute efter någon specifik kurs som inte finns med, hör av dig! Jag är alltid öppen för nya förslag och idéer.

 

Ha en underbar dag!

OM MIG