Rädd hund.jpeg

PROJEKTHUND RÄDD

Har du en väldigt rädd hund?

Kanske beror rädslan på ett trauma eller kanske är den helt obegriplig?

I min utbildning till Hundpsykolog kommer jag att arbeta med olika projekthundar i samarbete med min handledare på Hundens Hus. I nuläget letar jag efter en hund som är rädd eller har ångest i olika situationer.

 

Exempel på vanliga rädslor:

  • Rädsla för människor eller andra hundar

  • Ljudrädsla

  • Separationsångest

  • Situationsbundna rädslor (ex. hos veterinären, åka tåg, gå på blanka golv osv.)

Det kan vara precis vad som helst som hunden är rädd för. Skicka en intresseanmälan nedan om du är intresserad! Jag kommer då att höra av mig om just din hund blir utvald till projekthund. Endast en hund krävs för detta arbete, det är alltså först till kvarn som gäller.

 

Vi kommer tillsammans att göra en utförlig utredning av din hunds problembeteende och jag kommer därefter, i samråd med min handledare, att göra upp en genomförbar träningsplan. Den kommer vi tillsammans att jobba efter den resterande tiden.

Som studerande hundpsykolog hjälper jag dig att komma till roten av problemet, lägger upp en träningsplan och guidar dig genom hela processen. Det kommer även att krävas mycket tid och engagemang från din sida, då det främst är du som kommer att utföra själva träningen.

 

Tid: 6 h + utredning

Pris: 1600:-

Om du känner igen din hund i detta kan du skicka in en intresseanmälan så kommer jag att återkomma så fort jag kan. Då jag endast söker en hund här att jobba med kan det hända att jag blir tvungen att tacka nej om det är flera som visar intresse.

INTRESSEANMÄLAN

Skickat ✔